Fiskefiletene deles i porsjonsbiter. Torsken pensles med olivenolje, saltes og pepres. Bakes i ovn ved 175 grader i ca 10 min.
Skjær kålen og baconet i fine strimler. Baconet stekes til det er gyldent, ha kålen i. La det stå å trekke mens fisken blir ferdig. Legg baconkålen på tallerkene, legg fiskestykket midt på kålen,dander sennepsausen rundt. Strø masse kuttet persille over fisken. Gjerne fritert persille.
Serveres med kokte poteter.
Sennepsausen:
Rør sammen majones og sennep. Smak til med litt sitronsaft og sukker.
Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.