Barnas non-stop-muffins
Foto: matprat.no

Barnas non-stop-muffins

Dette blir verdens beste muffins. Særlig når barna får lov til å røre inn non-stop-sjokolader i røra selv.

Fremgangsmåte

  1. Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig.
  2. Tilsett ett og ett egg og rør dem inn.
  3. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Fordel røren i store muffinsformer.
  4. Vend non-stop inn i røren eller la barna få drysse dem på muffinsene før de settes inn i ovnen. Stek dem midt i stekeovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Bruker du mindre muffinsformer blir det flere muffinser, og det tar litt kortere tid å steke dem.

Mange flerre oppskrifter på muffins ligger her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her