Bestemors beste smultringer
Foto: Astrid Hals, Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Bestemors beste smultringer

Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.

Fremgangsmåte

Visp egg og sukker godt. Visp rømmen. Bland alt forsiktig. La deigen stå til neste dag.

Kjevle deigen ¾ cm tykk, og stikk ut smultringer. Stek kakene i varm smult eller nøytral olje i en gryte til 180 ºC. Stek ringene lysebrune i smulten. Avkjøl smultringene på kjøkkenpapir på rist.

Kakene er fine å fryse.

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Slik lager du perfekte pepperkakehus 

Hjemmelaget konfekt og supre julegodter 

Lucia-feiring med lussekatter

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

4
4/5 etter 91 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen