Del fisken i fire porsjonsstykker.
Varm oljen i en panne og stek fisken på den ene siden. Snu og stek videre på den andre og ha samtidig oliven og persille i pannen.
Ta fisken ut av panne og øs oliven/persille over fisken. Hold varm.
- Kok ut pannen med hvitvin og tilsett fløte.
- Smak til med salt og pepper og ta være på sjyen.
- Safranrisotto:
Varm oljen i en tykkbunnet kjele og stek løk på middels varme til de er gjennomsiktig. Tilsett ris, og rør mens du lar risen bli blank (ca 2-3 minutter). Ha i safran og rør godt. - Tilsett så hvitvin og kok helt inn.
- Tilsett fiskekraften, rør godt, kok opp og legg på lokk.
- Skru ned varmen til lav styrke og lar risottoen koke til al dente, ca 15 minutter. Rør inn smør og rømme. Smak til med salt og pepper.
- Server fisken oppå risottoen med sjyen rundt og gjerne med en salat ved siden.
Se våre andre oppskrifter på breiflabb
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs