Brownies med sjokoladeglasur
Foto: Aina Hole

Brownies med sjokoladeglasur

Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil du alle som smaker på dem juble.

Fremgangsmåte

Smelt smøret sammen med sjokoladen i en gryte og la det avkjøles.
 
Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland mel, kakao og nøtter sammen og bland det forsiktig i eggedosisen.
 
Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Hell deigen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bak den midt i ovnen i ca 35 minutter på 175 grader.
 
Avkjøl kaken, og skjær den i firkanter.
 
Smelt 250 fram sjokolade over et vannbad, og dypp kakene i sjokoladen. La dem tørke på en rist. Pynt gjerne med nøtter.
 
 
 
 
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen