Smelt smørte sammen med kokesjokolade i en kjele. Rør i sukker og vaniljeessens. Rør så eggene (som du har vispet litt), mel og valnøtter sammen i blandingen.
Hell røren i en smurt firkantet form som er ca 18*28 cm. Bak i ovnen på 200C i 20-25 min.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Smelt smørte sammen med kokesjokolade i en kjele. Rør i sukker og vaniljeessens. Rør så eggene (som du har vispet litt), mel og valnøtter sammen i blandingen.
Hell røren i en smurt firkantet form som er ca 18*28 cm. Bak i ovnen på 200C i 20-25 min.
Sendt inn av Bård Kittelsrud
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
Denne sjokoladekakener både vegansk og raw - altså ikke stekt. Den smaker som konfekt og kan serveres som dessert.
Grillet chèvre serveres ofte i en salat med valnøtter og krutonger, men her kommer den som en sandwich. Veldig enkelt og veldig godt.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av, og det er enkelt som bare det når middagen er så fristende og lettlaget som her.
Les hele sakenKamskjell er en var råvare som skal behandles med den største forsiktighet, så stekingen må overvåkes nøye. Derfor er en wok faktisk ideell. Svært høy varme tilsier veldig kort steketid.
Les hele saken