Bland alle ingrediensene til marinaden sammen, legg i kyllingen og la det marineres et par timer eller gjerne over natten.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen.
Kutt stangselleri og gulrøtter i ganske store staver.
Ta vingene ut av marinaden og tørk dem godt av med papirhåndkle.
Legg vingene på middels varm grill og grill dem i 25-30 minutter. Pensle marinaden over vingene og snu dem ofte.
Servér buffalovingene med BBQ-sausen og stangsellerien.
Tips: Om du vil servere vingene som snacks eller forrett, reduserer du mengden deretter.
Flere oppskrifter med blåmugggost
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig