Bland sirup og sukker i en kjele og la blandingen koke opp. Ta kjelen av platen.
Tilsett Melange i små biter og la den smelte ned under omrøring. La blandingen avkjøles noe og rør deretter inn egget.
Bland krydder og natron inn i melet og rør dette sammen med de øvrige ingrediensene til en deig. Legg deigen i en skål, dekk med plastfolie og la den hvile minst 12 timer i kjøleskapet.
Kjevle deigen ut på et melet bakebord eller bakepapir, og skjær ut formene du ønsker.
Legg kakene på stekebrett dekket med bakepapir.
Stekes ved 180ºC i ca. 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.
Pepperkakene oppbevares i en tett boks, eller brukes som dekorasjon i hjemmet eller på treet.
Prøv noen nye pepperkaker - uten pepper
Slike julekaker har du kanskje ikke bakt før
Og veldig mange oppskrifter på kaker finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig