Burger
Foto: Kai Nordrum

Burger

Hvem sier nei til en hjemmelaget burger som du lager på 10 minutter. Her er grunnoppskriften. Så er det opp til hva du vil ha mellom brugerbrødene. Tomater, ananas, salatblader og gjerne agurker gjør opplevelsen enda saftigere.

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Ha litt vann på en trefjøl og form til runde kaker som klemmes ut til store flate burgere. Stek burgerne på sterk vame, 1-2 minutter på hver side.

Husk, tilbehøret er halve burgermåltidet! Tomater, ananas og gjerne bostonagurker gjør opplevelsen enda saftigere.

Her har du oppskriftene til over 30 forskjellige burgere

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen