Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva 2018

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Finhakk løken, og stek den gylden. Stek kjøttet sammen med løken og ha i krydderet og presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Varm vannet i en kjele, så du så vidt kan stikke fingrene i. Oljen skal også være varm. Hell så vannet og oljen i melet.
Bland melet med vannet og oljen og elt til det blir en smidig deig. Hvis deigen blir hard kan du ha i mer vann.
La deigen hvile 10 minutter under håndkle. Del deigen i to - tre deler og kjevle deigen til den er 2 - 4 mm tykk.
Trykk ut 20 rundinger, ca 20 cm i diameter og stable dem med bakepapir mellom.
Del eggene i 4 - 6 båter. Ta 2 ss av kjøttfyllet på en av deiglefsene, legg på en båt egg, en oliven og et par rosiner.
Fukt hele deigkanten med lunkent vann. Brett deigen over midten, helst uten at deigkanten fuktes av fett fra kjøttet.
Sendt inn av