Cornbread dressing - maisbrød-stuffing
Foto: mphillips007

Cornbread dressing - maisbrød-stuffing

Her er oppskriften på en stuffing som løfter kalkunmiddagen mange hakk. Du skal bruke brød med mais i.

Fremgangsmåte

Smuldre brødet i en stor bolle. Finhakk løk og stilkselleri og tilsett i bollen sammen med finhakket salvie eller timian. 1 ts tørket urtekrydder kan erstatte 1 ss finhakkede friske urter.

Hell kalkunkraft eller hønsebuljong i blandingen sammen med litt smeltet smør, salt og pepper. Fyll kalkunen med stuffingen. Overflødig stuffing kan fylles i en smurt form og stekes sammen med kalkunen den siste delen av steketiden (ca. 1/2 time).

Her finner du oppskrift på maisbrød (cornbread)

 Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen

Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrifter  og du får suksess.

Slik steker du kalkunen perfekt

Kalkunstuffing

Brun julesaus til kalkunen

Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen