Den lille kjempens gnagebein

Fremgangsmåte

Vask potetene. Del dem i to på langs. Dryss over paprikapulver. Stekes midt i ovnen ved 225° C i ca. 30 minutter. Dryss over ost når det er ca. 5 minutter igjen.

Strø litt salt og pepper på kotelettene. Brun margarin/smør i pannen og stek kotelettene ved god varme ca. 1 minutt på hver side. Skyv pannen fra platen og legg over et lokk.

La kotelettene ettersteke i ca. 2 minutter.

Serveres med lettkokt brokkoli eller andre grønnsaker.

Sendt inn av Opplysningskontoret for kjøtt

Forsiden akkurat nå
Wraps er en super løsning for restemiddagen
Dagens rett
Wraps med rømme og kylling

Wraps er en super løsning for restemiddagen

Disse er fylt med kyllingrester, men de kan lages med andre rester, enten med og uten kjøtt, og sågar vegansk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling
+
Tester
73 nyheter testet spesialpol Tyskland riesling og pinot noir mars 2023

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 27. mars i Oslo

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru

Smak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag
Dagens rett
Tagliatelle med sik

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag

Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Eksklusive toppviner fra Tyskland med utsikt over hele Oslo
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 3. mai i Oslo

Eksklusive toppviner fra Tyskland med utsikt over hele Oslo

Bistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat
Dagens rett
Panert og fritert ishavsrøye med chips og rødbetesalat

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat

Ishavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her