Eggemuffins
Too Good To Go/Meny.no

Eggemuffins

Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Riv ost og kutt ingrediensene du ønsker å ha i.
  3. Visp egg, melk og bakepulver sammen. Tilsett de andre ingrediensene.
  4. Hell røren over i muffinsformer eller et muffinsbrett med bakepapir. Fyll to tredjedeler av formen.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter til de så vidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

Eggemuffinsene holder seg 3-4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned. Dette er også et godt matpakketips.

Tips: 
Innholdet kan du variere ut fra hva du har av rester og ingredienser som bør spises opp. Løk, vårløk, purre, paprika, tomat, urter, oliven, soltørket tomat, brokkoli, fetaost, revet gulrot, kokt skinke, spekeskinke, pølsebiter.

Lyst til å bake en annen mufinn så finner du mange forslag her

Se alt det god du kan bruke egg til

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Too Good To Go/Meny.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her