Eggemuffins
Too Good To Go/Meny.no

Eggemuffins

Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Riv ost og kutt ingrediensene du ønsker å ha i.
  3. Visp egg, melk og bakepulver sammen. Tilsett de andre ingrediensene.
  4. Hell røren over i muffinsformer eller et muffinsbrett med bakepapir. Fyll to tredjedeler av formen.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter til de så vidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

Eggemuffinsene holder seg 3-4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned. Dette er også et godt matpakketips.

Tips: 
Innholdet kan du variere ut fra hva du har av rester og ingredienser som bør spises opp. Løk, vårløk, purre, paprika, tomat, urter, oliven, soltørket tomat, brokkoli, fetaost, revet gulrot, kokt skinke, spekeskinke, pølsebiter.

Lyst til å bake en annen mufinn så finner du mange forslag her

Se alt det god du kan bruke egg til

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Too Good To Go/Meny.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har du plukket sopp og tyttebær, må su lage denne gryteretten
Dagens rett

Har du plukket sopp og tyttebær, må su lage denne gryteretten

Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager vi grillspyd av kveite og reker
Dagens rett

I dag lager vi grillspyd av kveite og reker

Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette får tennene til å løpe i vann - og med denne oppskriften blir du virkelig helt
Dagens rett

Dette får tennene til å løpe i vann - og med denne oppskriften blir du virkelig helt

At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Grønne drinker er en fryd for øye og gane - det gjelder også denne
Ukens drink
Green Tea Gin and Tonic

Grønne drinker er en fryd for øye og gane - det gjelder også denne

Det er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her