Eplechutney
Foto: Kim Holthe

Eplechutney

Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.

Fremgangsmåte

Skrell eplene, del dem i biter og ha dem i en kjele med løk, paprika, rosiner og litt vann.

Kok opp og la det småkoke til du har en jevn masse.

Rør i sukker, salt og eddik i, deretter krydderet.

Ferdig kokt helles chutneyen over på helt rene glass eller krukker. Tette lokk settes på.

Passer godt sammen med en rekke kjøttretter.

Flere oppskrifter på syltede grønnsaker og frukt
 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen