Skrell eplene og fjern kjernehusene.
Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.
Kjør epleblandingen i en hurtigmixer til den blir jevn og glatt.
Sil suppen.
Bland vaniljekesam med finshakket eple.
Server suppen lun med en liten spiseskje kesam med eple i hver suppebolle.
Ønsker du å servere suppen kald, avkjøles den i kjøleskapet ca. 4 timer.
Mange flere opp skrifter på eplekaker og ikke minst gode råd
Les mer om norske epler
Gode tips om hva du skal bruke eplene til
Finn sjømatretter med epler
Se våre fristende drinker med epler
Har du lyst til å bake en annen kake med epler så finner du veldig mange forslag her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig