
Hjemmebakt brød er alltid populært. Prøv denne enkle oppskriften på fletteloff.
Bland hvetemel og salt. Rør gjæren ut i lunken melk og ha i smeltet smør. Bland alt til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse.
Del deigen i to, og hver av de to i tre emner. Trill alle bitene til strimler, ca 25 ca lange. Legg tre strimler ved siden av hverandre og flett dem sammen. Flett de tre siste strimlene på samme måte. Etterhev fletteloffen på bakepapirkledd stekebrett i ca. 30 minutter.
Pensle loffen med egg og stek den ved 220 grader i ca. 20-25 på midterste rille.
Mange oppskrifter på deilige brød
Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt