Bunn:
Bland ingrediensene og press dem ned i en kakeform (springform - 24 cm). Sett i fryseren i 10 minutter mens du forbereder resten.
Sjokolade til marmorering:
Ha fløten og sjokoladen i en tykkbunnet kasserolle og smelt den over svak varme under stadig omrøring. Rør til den er jevn. Sett til side men ikke på et kaldt sted.
Fyllet:
Bland kremost/kesam og sukker i en miksmaster til kremaktig konsistens. Tilsett gresskarpuré, krydder og fløte og rør godt. Tilsett eggene et av gangen og visp mellom hver gang.
Hell fyllet over den iskalde bunnen. Hell sjokoladen i et siksakkmønster over fyllet.
Stek ved 150 i 50-60 minutter (fyllet skal være fast). Avkjøl og sett kaldt til den skal serveres.
Pynt med ferdigkjøpte Halloween-sjokolade eller marsipanfigurer.
Her finner du mange deilige opp skrifter på desserter
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
Apéritif