Sendt inn av Trond Svendgård,Svendgårds, Bodø
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Hyse eller kolje som mange kjenner den som er av en eller annen grunn mest kjent for sin hvithet og dermed ettertraktet i fiskefarse. Men det er jo egentlig veldig trist for fisken smaker aldeles fortreffelig som den er.
Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele sakenVi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.
Les hele sakenMørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenKylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenRomain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.
Les hele sakenEndelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?
Les hele saken