Grønnsakpizza

Grønnsakpizza

Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i lunkent vann. Bland vann, mel, salt og olje til en smidig deig. La den heve til den er dobbelt så stor.

Skjær alt av grønnsaker i tynne skiver. Varm oljen i en stekepanne. Stek først aubergine og squash raskt. Deretter løk og hvitløk. Så tomat, chili og paprika.

Kjevle deigen til en rund eller rektangulær pizzabunn. Legg den på et bakepapir på en stekeovnsplate.

Legg først tomatblandingen. Deretter aubergine og squash. Fordel osten over. Dryss over oregano.

Stek pizzaen ved 235 grader i ca. 15 minutter.

Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter

Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her

Grønnsaker er en av de sterkeste trendene akkurat nå

Les mer om raw food

Les om indisk matfilosofi

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen