Ta på plasthansker før du begynner å jobbe med chiliene. Blant deretter løk, chili, lime og salt i en bolle. Sett i kjøleskapet mens du tilbereder resten.
Her finner du mange andre deilige sauser
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.
Ta på plasthansker før du begynner å jobbe med chiliene. Blant deretter løk, chili, lime og salt i en bolle. Sett i kjøleskapet mens du tilbereder resten.
Her finner du mange andre deilige sauser
Sendt inn av Apéritif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.
Les hele sakenI Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenNår fennikel, epler og rødløk får trekke i dressing en tid før servering, får resten ekstra smak og da er det bare lakseskivene på toppen som mangler.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele saken