Lindemans Oude Gueuze Cuvée René

Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Lag små boller av farsen og stek dem over middels varme i olje.
Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.
Tips:
Bytt gjerne ut halvparten av honning med søt chilisaus eller legg til 1 ts sterk chilisaus for ekstra kick. Smak til med litt sitronsaft.
Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør inn olivenolje.
Tips: Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.
Prøv noen av disse deilige rettene med julepålegget
Flere lekre retter med julepålegget
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no