Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Trond Svendgård,Svendgårds, Bodø
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Les hele sakenFor den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenDesignelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenSaftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele saken