Hvitløksopp (Kina)

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 C. Sett til side sjampinjonghattene og finhakk stilkene. Ha stilkene i en bolle. Tilsett vårløk og hvitløk og hell over Oyster sauce. Bland godt.

Tørk den marinerte tofuen og ha den i soppeblandingen sammen med maiskornene. Krydre til med salt og pepper og rør om.

Legg sopphattene med den åpne siden opp og fordel fyllet på dem

Pensle soppkantene med oljen. Anrett sjaminjongen i en ildfast form og stek dem i 12-15 minutter til sjampinjongene er så vidt møre. Deretter serveres de, pyntet med strimlet vårløk.

Tofu inneholder svært mye protein og lite fett, så det er en nyttig matvare å ha for hånden for lettlagde og sunne måltider og småretter som denne.

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her