Innbakt kyllingfilet med madeirasaus
Foto: Lisa Westgaard

Innbakt kyllingfilet med madeirasaus

Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt ost. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.

Fremgangsmåte

Dryss filetene med salt og pepper og stek dem raskt på begge sider. Avkjøl filetene noe.

Kjevle ut butterdeigplatene i ca. 3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeig, og en skive ost på hver filet. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg. Press kantene lett med en gaffel.

Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen. Server med noen av høstens grønnsaker, madeirasaus) og kokte poteter.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen