Dette er den originale oppskriften på denne svenske tradisjonelle retten.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er den originale oppskriften på denne svenske tradisjonelle retten.
Sendt inn av Christina Vikre
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Denne varianten av sild på glass må du prøve. Du og eventuelle gjester vil ha noe godt å glede til.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenHer er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenGjør kyllingfileten sommerlekker med sesongens friske grønnsaker. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele saken