Kryddersild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Kryddersild

Her får du den oppskriften på hvordan kryddersild virkelig skal lages. Det tar deg snaue halvtimen å lage. Etter et døgn kan du og dine nyte.

Fremgangsmåte

Vann eventuelt sildefiletene et par timer. Skjær dem i 1 cm brede skiver.

Kok opp vann, eddik og sukker og rør til sukkeret er oppløst. Ha i krydderiene og la trekke litt.

Legg sild og løk lagvis i et sterilt glass. Hell laken over og sett kaldt i minst ett døgn før bruk.

Her får du sildeoppskriftene du trenger

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 65 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen