Julegløggsild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Julegløggsild

Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.

Fremgangsmåte

Oppskriften gir deg to glass med Julegløggsild.

Hell laken fra silden og bland den med julegløgg og krydder, rosiner og hasselnøtter.

Hell blandingen tilbake i et nytt glass eller krukke.

Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her

Tips: La den ferdige silden stå i kjøleskap, gjerne over natten for å utvikle smaken.

Se hvordan du lager din egen kryddersild her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketipsFå dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen