- Bland sammen ingrediensene til karrimelet og sett til side.
- Tørk av torskefileten og skjær den i porsjonsbiter.
- Dypp skinnsiden av torskebitene i karrimelet og sprøstek den på skinnsiden i smør ved middels høy varme i en panne.
- Snu og stek videre på kjøttsiden.
- Ta ut fisken og hold varm. Kok ut pannen med litt vann og ta vare på sjyen.
- Myntekrem: Bland alle ingrediensene til myntekremen, og spe med litt vann hvis den blir veldig tykk - den skal ha tynnere konsistens enn yoghurt.
- Stek squash delt i kubber i olje i pannen. Tilsett tomatterninger og stek videre til gjennomvarm, smak til med salt og pepper.
- Server torskebitene på squash og tomat. Hell myntekremen rundt og avslutt med stekesjyen.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs