Kjøttkaker i balsamico
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Kjøttkaker i balsamico

Kjøper du kjøttkaker i butikken blir de langt mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Skjær soppen i båter. Stek dem i en stekepanne til de er nesten ferdigstekte.
 
Ha på balsamico og tilsett kjøttkakene. La alt steke på svak varme, under lokk, til kjøttkakene er varme. Det tar maks 7-8 minutter.
 
Bland sammen salat og pastaen. Ha på kjøttkakeblandingen. Smak til med salt og pepper.
 
Tips:
Server gjerne en av disse rømmesausene ved siden av.
 
Tips: Her kan du benytte ferdige kjøttkaker, eller du kan enkelt lage de selv med denne oppskriften .
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 36 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen