KLASSISK ITALIENSK TOMATSAUS 1

Ingredienser
2 BOKSER TOMATER (800G)
1 LØK
1 GULROT
1/2 SELLERISTANG
4-5SS OLIVENOLJE
1-2 SSTOMATPURE
1 glass rødvin(om du vil)
1ss sukker
2 ss smør

Fremgangsmåte

Kutt tomatene.
Finhakk grønnsakene i små terninger og fresdem i litt olje under omrøring. La dem bli blanke. Tilsett tomatene,tomatpure,litt salt,litt pepper og litt sukker og oljen. La putre under lokk en ti,es tid.velg om du vil kjøre den i kjøkkenmaskin.Smøret har du i helt til slutt før du smaker den til med mer salt/sukker og pepper.Om du ikke bruker vin kan det være lurt å ha i litt eddikk underveis,f,eks balsamico like før du tilsetter tomatene.

Sendt inn av anne svanevik

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her