Rens avokadoen og mos den sammen med seterrømme, limejuice og hvitløksfedd. Smak til med salt og pepper. La guacamolen stå avkjølt frem til servering.
Lag maissalsa ved å varme en grillpanne over middels høy varme. Grill maisen på hver side til den er gyllen, ca 15 minutter total. Skrap maiskornene fra kolben. Ha i en bolle og bland sammen med resten av ingrediensene.
Varm maisstortillas.
Del kongekrabben i passe store biter. Krydre med salt og pepper. Grill kongekrabben 1-2 minutter på hver side. Trekk grillpannen av varmen, ha i smør og hvitløk og bruk en skje til å øse det varme hviløkssmørret over krabben. Server straks.
Smør guacamole på maistortillasen. Topp med maissalsa, kongekrabbe, karse og evt hot sauce.
Her finner du flere fristende oppskrifter med kongekrabbe
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig