- Krydderstekt ørret:
 - Ørret fileteres og kuttes i fine jevne stykker, stekes på en side med litt salt, pepper og cummin.
 - Hvite bønner:
 - Hvite bønner legges i vann i 24 timer som du så heller av og skyller bønnene godt.
 - Kok bønnene møre i kyllingkraft, bacon og grønnsakene som er kuttet i grove terninger. Ta bort grønnsaker og bacon når bønnene er møre.
 - Sil av bønnene og reduser ned kyllingkraften, tilsett olje, terninger av knaskegulrøtter og bønnene la dette koke opp slik at mye av den konsentrerte smaken samler seg rundt bønnene.
 - Smak til med salt og pepper og tilsett blansjert sjøgress, karse og kokt artisjokk.
 - Artisjokk:
 - Artisjokker renses med kniv og kokes møre med lokk, avkjøles og renses, deles opp og oppbevares i silt lake fra artisjokk.
Rett før servering tas litt extra virgin olivenolje på.