Krydret tomatsuppe med fisk eller lyst kjøtt
Foto: Kai Nordrum

Krydret tomatsuppe med fisk eller lyst kjøtt

Det er nesten ubegrenset hva du kan få ut av en tomatboks. Med torsk eller sei og litt andre godsaker til, kan du servere en deilig middag på få minutter.

Fremgangsmåte

Varm oljen i en liten panne og fres safran, paprika, løk, hvitløk og fennikelskiver til alt er mykt.

Tilsett tomatjuice, vann og moste tørkete tomater. La småkoke i ca 20 minutter. Tilsett fiskefileten i biter og la den trekke ved svak varme i 8-10 minutter.

Smak til med salt og pepper og juster eventuelt tykkelsen. Ha i oliven og finhakket bladpersille.

Sprøstek chorizopølse og legg skivene på kjøkkenpapir. Fordel suppen i dype tallerkener og dryss pølsebitene oppå.

Forny suppemenyen diin med disse rettene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen