Bland alle ingrediensene til marinaden og legg i kyllingfiletene. Vend filetene i marinaden og la dem ligge i ½ time eller natten over.
Ta filetene opp av marinaden og legg dem på en del av grillen hvor det ikke er alt for varmt. Dusj med en vannflaske for å slukke eventuelle flammer som blusser opp på grunn av olje som drypper. Snu fileten flere ganger.
Fileten kan serveres på mange måter. Vil man ha det litt meksikansk, kan man skjære fileten i strimler og fylle kjøttet i en tortilla sammen med salatingredienser. Litt salsa og en liten rømmeklatt over til slutt hører også med.
Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.
Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.