Kylling- og pastasalat

Kylling- og pastasalat

Fremgangsmåte

Kok pastaen i godt saltet vann som anvist på pakken. Avkjøl i rennende kaldt vann.
 
Skjær kyllingfilet i strimler på ½ cm tykkelse og brun dem raskt i en panne. Eventuelt kan du brune hele brystet og steke det ferdig i ovnen på 175 grader i 10 minutter.

Del stangselleri, reddik, rødløk og avokado i passe biter, og fordel det oppå pastaskruene  i en bolle. Topp med kyllingen. 

Finhakk hvitløksfeddet og bland resten av ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper og hell den over salaten. Dryss over parmesan.

Server godt brød til.

Her finner du flere lekre salater

Tips: Drypp noen dråper med sitronjuice over avokadoen. Da blir den ikke brun i salaten.
 
Når du skal avkjøle pasta ved å ha den i kaldt vann, skyller du bort en god del av saltet i pastaen, så bruk gjerne litt mer salt en vanlig i kokevannet.
 
Ha på litt oje etter at pastaen er kald slik at den ikke kleber seg til hverandre.

Flere gode dressinger finner du her

Sendt inn av Apéritif

3
3/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen