Skjær et snitt på langs horisontalt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian.
Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet.
Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør eller olje, bare til filetene er pent brune.
Legg filetene over i en ildfast form og stek videre i ovnen på 175 grader i 10-15 minutter.
Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.
Stek grønnsakene med litt smør eller olje til de blir knapt møre.
Kyllingfiletene legges opp på tallerken sammen med grønnsakene og salaten. Server urterømmen til.
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev