Demarie Barbera d'Alba Superiore 2004

Når syrlig epler og sennep slår følge med kyllingfileten, da får du et måltid som vil glede rundt bordet.
Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.
Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene. Stekes i stekeovn ved 180 °C i ca. 30 minutter. Serveres med kokt ris.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no