Kyllingfilet med eple og bacon
Foto: Astrid Hals

Kyllingfilet med eple og bacon

Når syrlig epler og sennep slår følge med kyllingfileten, da får du et måltid som vil glede rundt bordet.

Fremgangsmåte

Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene. Stekes i stekeovn ved 180 °C i ca. 30 minutter. Serveres med kokt ris.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen