Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos
Foto: Ragge Strand

Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos

Denne deilige retten med kylling lager du raskt som bare det. Selv om maten kommer raskt på bordet går det ikke utover smaken.

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok dem i ca. 10 minutter, eller til de er møre.

Stek kyllingfiletene i 3-4 minutter på hver side. La dem hvile i 3-4 minutter.

Hell fra vannet på potetene og knus dem med en gaffel eller potetmos-stapper. Tilsett smør og litt av melken og rør godt. Spe med resten av melken. Smak til med salt og pepper.

Klippet gressløk, tynne purreringer eller litt revet muskat kan også være godt i hjemmelaget potetmos.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen