Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa
Foto: Matprat/Astrid Hals

Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa

Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.

Fremgangsmåte

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkede urter. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver spekeskinke/bacon rundt hver filet.

Pensle kyllingfiletene med litt olje før de legges på grillen. Grill dem i ca. 15 minutter på svak grillvarme. Snu ofte.

Jordbær- og mangosalsa:
Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time.

Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint, mengden avpasses etter ønsket styrke.

Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.

Flere deilige kyllingretter finner du her

Se flere herlige grilloppskrifter

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen