E. Michel Premier Cru Extra Brut

I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Renskjær laks og napp ut beina. Strø over salt og pepper.
Stek laksen 3-4 min på skinnsiden. Strø finhakket estragon over pannen. Tilsett en klatt med smør og snu fiskestykkene. La fisken trekke ferdig i pannen.
Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Rens kantareller og stek dem myke i smør.
Ha i aspargesbønner, rødløk og soyasaus. Varm alt.
Servér med en rå eggeplomme. Den kan erstattes med hollandaisesaus .
Her er mange flotte oppskrifter med kantareller
Se alle våre gode oppskrifter med sopp
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Sendt inn av