Bürklin-Wolf Wachenheimer Riesling Trocken 2018

Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem. Her er oppskriften.
Ha løk, vin, sukker og anis i en kjele og kok sakte under lokk i 20 min. Ta av lokket og kok inn væsken.
Ha salt og pepper på laksen, 4 biter. Varm opp fettet og legg i laurbærblad og timian. Legg i laksen og kok forsiktig på maks 80 grader til laksen har en temperatur på 55 grader. Steketermometer anbefales.
Bland safran med sitronsaft. Pisk crème fraîche luftig og ha i safransaften. Pynt retten med friske urter.
De beste oppskriftene med laks
Mange gode oppskrifter med skalldyr
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av