Lakseterte m/spinatsaus

Fremgangsmåte

Pannekaker:
Bland mel, salt og spe melken inn mens du pisker, til røren er jevn. Pisk så eggene inn et om gangen. Sett den kjølig ca. ½ time. Ta så røren ut av kjøleskapet og pisk igjennom en gang til før du steker tynne pannekaker. Kjøl av pannekakene.

Terten: Finn frem pannekakene. Smør en pannekake med fyll, dekk den så med
lakseskiver. (Behøver ikke være helt tildekket), legg den så i en rund kakeform, ta så en ny pannekake, smør den med fyll, dekk så med lakseskiver, legges oppå den første pannekaken. Fortsett slik til det er slutt på pannekaker og fyll. Settes kjølig med tallerken evt. folie over. Skal helst stå i ett døgn. (Kan stå opptil 3 døgn)
Spinatsaus: Spinaten blansjeres, og kuttes i fine biter, bland deretter alt sammen.
Skjær opp pannekaken i kakeskiver, legg saus ved spissen av hvert stykke. Pynt med litt salat, sherry tomater, sitronskiver og sort kaviar.

Sendt inn av Anne-Marie Høiberg Andersen EPost : amha@datametrix.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen