- Bland sammen lammekjøttdeigen med salt, pepper, fløte og egg.
- Hakk oliven, hvitløk, rødløk og basilikum. Vend dette inn i deigen. Ha så til slutt i fetaosten i små terninger.
- Form deigen til små boller, og stek dem i olje i panna, på middels varme.
- Tomatsaus: Finhakk sjalottløk, hvitløk og timian. Fres det i en panna med olje, og tilsett de hermetiske tomatene, salt og pepper.
- La småkoke i ca 10 minutter.
- Hell tomatsausen over kjøttbollene, og la dem trekke i sausen i ca 15 minutter før du serverer.
Tips: Server bollene sammen med godt brød og salat ved siden av.
Tips: Bollene kan fint lages med annen type kjøttdeig.
Tips: Men kjøttdeig av lam gir en annen smaksopplevelse til rettene du gjerne bruker vanlig kjøttdeig til.
Her finner du flere retter med lammekjøttdeig
Flere hotte tapasretter finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs