- Vask potetene godt og kok de møre, sett til side mens du lager resten av retten.
- Ha salt og pepper på filetene og brun dem raskt på sterk varme, sammen med rosmarin. Kok ut stekepannen med halvparten av vannet til sausen og ha over i en kjele.
- Sett et steketermometer i filetene og etterstek dem i ovnen på 125 grader til kjøttet har en kjernetemperatur på 60 grader. Ta ut filetene og pakk dem inn i aluminiumsfolie frem til de skal serveres.
- Del opp soppen og brun den over høy varme i litt olje i en panne. Ha i smøret mot slutten av steketiden sammen med krydderne. Kok ut stekepannen med resten av vannet til sausen, og ha over i sausekjelen.
- Saus:
- Rør maizena ut i litt kaldt vann og hell over i kraften i kjelen under omrøring. Kok opp og smak til med salt og pepper.
- Stek potetene raskt i en stekepanne til de er gylne. Strø over salt.