Langburger
Foto: Bård Gudim

Langburger

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til avlange burgere, litt større enn flaten på pølsebrødene.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side.

Forvarm stekeovnen til 150 grader. Del pølsebrødene i to og legg dem på stekebrett med bakepapir.
 
Legg en osteskive på hver av toppdelene og sett dem i ovnen. Når osten er smeltet lager du ferdig burgerne.

Fyll de ferdige pølsebrødene med tomat, salat, burger, dressing, mango og rødløk.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Her er burgeren som er lett å lage, lett å spise og lett å like. Hamburger i gratinert pølsebrød blir garantert en vinner blant gode venner.

Se hvordan du lager burgere i denne flotte videoen

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen