- Varm olje i en stor gryte og brun renskåret elgkjøtt i terninger (helst fra låret). Tilsett løken i terninger og brun videre.
- Hell over vann eller kraft. Kok opp skum av og la trekke i ¼ - ½ time avhengig av hvor mørt kjøttet er.
- Tilsett grønnsakene, poteter i terninger/skiver, gulrøtter i terninger/skiver, kålrot i terninger og sellerirot i terninger. La småkoke videre i en halv time eller til grønnsakene er godt møre.
- Smak til med salt og pepper og eventuelt. Funghi (soppekstrakt).
Server med godt flatbrød ved siden av.
Her har du flere deilige oppskrifter med lapskaus
Her finner du mange oppskrifter med elg
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig