Alt blandes sammen til en fin masse. Settes i kjøleskap en times tid. Stekes i olje (bruk gjerne runde former, for å få litt høyde på kakene). Serveres mellom to gode brødstykker, og en frisk salat med frisk vinagrette (unngå kinakål i salaten).
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Alt blandes sammen til en fin masse. Settes i kjøleskap en times tid. Stekes i olje (bruk gjerne runde former, for å få litt høyde på kakene). Serveres mellom to gode brødstykker, og en frisk salat med frisk vinagrette (unngå kinakål i salaten).
Sendt inn av Lidvar Rogne
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken