Alt blandes sammen til en fin masse. Settes i kjøleskap en times tid. Stekes i olje (bruk gjerne runde former, for å få litt høyde på kakene). Serveres mellom to gode brødstykker, og en frisk salat med frisk vinagrette (unngå kinakål i salaten).
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Alt blandes sammen til en fin masse. Settes i kjøleskap en times tid. Stekes i olje (bruk gjerne runde former, for å få litt høyde på kakene). Serveres mellom to gode brødstykker, og en frisk salat med frisk vinagrette (unngå kinakål i salaten).
Sendt inn av Lidvar Rogne
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenDenne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenDesignelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenHer får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
Les hele sakenOm du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Les hele saken