Linsercrust med hvit sjokolademousse og skogsbærsorbet

Linsercrust med hvit sjokolademousse og skogsbærsorbet

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett eggeplommen og deretter de øvrige ingrediensene. Stek ved 180 grader i 10 minutter.

Legg skogsbærsorbet mellom to kjeks. Topp med sjokolademoussekuler. Server med eple- og limesalat samt bjørnebærsirup.

(se artikkel her )

Her finner du veldig mange kakeoppskrifter

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen