Løkpanne
Foto: Bengt Wilson

Løkpanne

Egg, kjøttdeig og løk passer godt sammen, og gir deg en deilig varm rett. Følg oppskriften og du og dine blir helt sikkert fornøyd.

Fremgangsmåte

Bruk stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt.

Løk, kjøttdeig, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.

Egg, vann og salt blandes og helles over.

Dryss revet gulost på toppen.

Til slutt finhakket paprika over.

Stekes på lav varme under lokk eller i stekeovn, til egget har stivnet.

Serveres nylaget.

Tilbehør: Gjærbakst eller kokte poteter.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen