- Kok maiskolbene i lettsaltet vann tilsatt 1-2 ss sukker i ca 10 minutter til kjernene kan plukkes av kolben.
 - Avkjøl noe før du plukker eller skjærer kjernene fra kolben så slipper du å brenne deg på fingrene. La dem dog ikke ligge lenge, for da tørker de inn.
 - Sprøstek baconet i en stor panne med høye kanter.
 - lsett løk, poteter og gulrøtter og fortsett å steke i 3 minutter.
 - Tilsett maiskjernene, kyllingkraft, timian, laurbærblad, chilisaus, melk og fløte.
 - Kok videre i 15 minutter eller til grønnsakene er møre. Ta ut laurbærbladet.
 - Kjør halvparten av suppa i en food processor og hell tilbake i kjelen. 
Smak til med salt og pepper samt sukker. - Tilsett hummerkjøttet og varm opp.
 - Dryss over hakket tomat og hakket gressløk.
 
Flere deilige retter med hummer
Her finner du mange flere deilige supper